GALERIE FOTO Peisaj ”îmbietor” oferit mureșenilor de pârâul Pokloș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureșenii care trec zilnic pe lângă pârâul Pokloș, în zona cuprinsă între magazinul Lidl și bulevardul 1 Decembrie 1918, au parte de un peisaj deprimant.

Pe lângă deja-obișnuitele gunoaie, aruncate de localnici în apă, deși au containere în imediata apropiere a malurilor pârâului, aspectul pârâului are de suferit din cauza faptului că în zonă nu a fost realizată amenajarea malurilor de foarte mult timp. Din cauza rădăcinilor copacilor plantaţi în imediata apropiere a malului, dalele de beton care fortificau marginea pârâului au fost mişcate, astfel că pe lângă aspectul inestetic există şi pericolul de surpare a pământului.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu pârâul Pokloș



În 2010 au fost efectuate lucrări de reabilitare ale malurilor, dar numai până în apropiere de bulevardul 1 Decembrie și pe o suprafață mică, în zona Dacia Service. După finalizarea reamenajării la Super, muncitorii trebuiau să înainteze cu lucrările în zona Înfrăţirii, dar, din păcate, aceste lucrări nu au mai fost efectuate până în prezent. Pârâul aparține Direcției Generale a Apelor Mureș, care se ocupă, teoretic, de amenajarea malurilor. Anul viitor sunt programate să înceapă lucrările de acoperire a pârâului.

Pârâul Pokloș arată groaznic în zona ”Înfrățirii”

Vom reveni cu detalii!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite