GALERIE FOTO Mureșenii din cartierul Tudor s-au înghesuit la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatru în spatele blocului, la Târgu-Mureș
Teatru în spatele blocului, la Târgu-Mureș

Părculețul din spatele complexului comercial Favorit, din cartierul Tudor Vladimirescu, a fost plin de lume care s-a înghesuit să asiste la spectacolul de teatru pus în scenă de către Asociația Casa de Producție Culturală.

Prin acest proiect, asociația își propune să popularizeze acest gen de manifestare și să trezească interesul locuitorilor din Târgu-Mureș pentru cultură și arte. Originalitatea proiectului rezultă din faptul că acest festival nu se va desfășura în locuri cu specific teatral, ci în spații neconvenționale cum ar fi troturarul din fața blocului sau parcurile de joacă aferente asociațiilor de proprietari din cartierele din Târgu-Mureș.

Ieri, curioșii au asistat la spectacolul ”Celia, Fulvio și Amor”, de Bruni Domenico, în regia lui Cătălin Chirilă, cu Andi Gherghe, Laura Mihalache, Cristian Bojan.


Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la spectacolul de ieri



În această seară,  festivalului itinerant de comedie stradală, ”Inițiativa Teatru în Fața Blocului”, se va încheia cu un inedit spectacol de teatru pus în scenă în cartierul 1848 (Dâmbu Pietros) – în fața Școlii 17, începând cu ora 20.00. Evident, accesul publicului va fi gratuit.

Teatru în spatele blocului, la Târgu-Mureș
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite