GALERIE FOTO Mii de mureşeni au luat cu asalt Complexul "Weekend"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canicula i-a îndreptat pe mureșeni la Weekend
Canicula i-a îndreptat pe mureșeni la Weekend

Vremea caniculară de afară i-a scos pe mureşeni la ştrand, în căutare de un strop de răcoare sau relaxare. Complexul "Weekend" a fost luat cu asalt de mii de mureşeni dornici să se răcorească în bazine.

Canicula este cel mai bun aliat al diriguitorilor Complexului Weekend, care se bucură de mii de vizitatori zilnic.

Sezonul estival la Complexul de Agrement Mureşul, cunoscut ca "Weekend", a fost deschis oficial în data de 29 aprilie. Complexul deţine un bazin olimpic acoperit, un bazin de înot pentru adulţi (cu o adâncime de 1,80 metri), unul de înot pentru începători (cu o adâncime de 1,20 metri), un bazin cu tobogan, pentru copii şi încă unul, de dimensiuni reduse, destinat copiilor cu vârsta sub 5 ani. În plus, Weekend-ul le oferă vizitatorilor posibilitatea de a vâsli în bazinul de bărci.

Închirierea şezlongurilor costă 4,5 lei pe zi, a bărcilor de patru locuri 6 lei/oră, iar a hidrobicicletei 7 lei/oră. O oră pe terenul de volei, baschet şi tenis cu piciorul costă 10 lei, iar pentu o oră de mini-fotbal pe gazon artificial mureşenii vor plăti 91 de lei.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu mureșenii care s-au răcorit la Complexul Weekend



Pe lângă spațiile special amenajate pentru baie și plajă mureşenii pot găsi în cadrul complexului terase unde pot servi băuturi alcoolice sau răcoritoare, dar şi mâncăruri de tot felul.

Medicii dermatologi recomandă însă prudenţă în ceea ce priveşte expunerea la soare, fiind de evitat orele călduroase ale amiezii.

Un bilet de intrare în complex costă 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii.

Canicula i-a îndreptat pe mureșeni la Weekend
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite