GALERIE FOTO Mihai Turdean, cel mai bun tânăr șofer de camion din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Turdean este cel mai bun tânăr șofer de camion din țară (foto: Facebook)
Mihai Turdean este cel mai bun tânăr șofer de camion din țară (foto: Facebook)

La doar 21 de ani, mureșeanul Mihai Turdean a câștigat prima ediție românească a concursului Young European Truck Driver, organizată de compania de camioane Scania.

Finala a avut loc în urmă cu câteva zile la autodromul din Târgu-Mureș, iar Mihai Turdean s-a dovedit a fi cel mai iscusit dintre toți participanții, el urmând să reprezinte România în Suedia, în data de 9 septembrie, la faza finală a concursului. Acolo, el va concura alături de alţi câștigători ai competițiilor de acest gen, organizate în Europa. În Suedia, tinerii șoferi de camion se vor întrece pentru marele premiu pus la bătaie de organizatori, un camion Scania complet echipat.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu Mihai Turdean, câștigătorul YETD



Evenimentul, care a devenit cea mai importantă competiție a șoferilor de camioane din lume, a fost organizat prima oară în 2003. Concursul pune în evidenţă rolul crucial al şoferului de camion,  persoana care poate să sporească siguranța rutieră, să minimizeze impactul de mediu provocat de emisiile de noxe și să îmbunătățească eficiența utilizării carburantului. 

Până astăzi, peste 100.000 de șoferi de camioane grele, din peste 47 de țări,  au participat în Concursurile Young European Truck Driver.

Mihai Turdean este cel mai bun tânăr șofer de camion din țară (foto: Facebook)
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite