GALERIE FOTO BC Mureș a eșuat lamentabil în primul meci al campionatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BC Mureș a pierdut meciul cu BC Timișoara
BC Mureș a pierdut meciul cu BC Timișoara

Fanii baschetului mureșean au așteptat cu nerăbdare debutul de sezon, dar meciul favoriților contra celor de la BC Timișoara a scos la iveală o sumedenie de probleme legate de omogenitatea și valoarea lotului echipei alb-albastre.

Timișorenii au condus ostilitățile de pe teren din primul până în ultimul moment, iar dacă au existat speranțe în tabăra mureșeană, acestea au fost spulberate imediat după pauză, când apărarea Tigrilor s-a transformat într-un bulevard pentru adversari. În condițiile în care nici faza ofensivă nu a funcționat cum trebuie, BC Mureș a pierdut la diferență mare meciul de ieri, în condițiile în care s-a jucat pe teren propriu. Scor final 72 la 85, iar antrenorul Sekulovic are o misiunea extrem de dificilă în cazul în care vrea să ducă echipa mureșeană în play-off pentru al doilea sezon consecutiv.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la meciul lui BC Mureș contra Timișoarei



”Chiar dacă avem un lot mai puţin valoros decât în sezonul precedent, BC Mureş va lupta pentru accederea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin”, a declarat în această săptămână preşedintele clubului mureșean, Cornel Lungu. Totuși, în condițiile în care pentru mureșeni urmează o deplasare extrem de grea, la campioana CSU Ploiești, speranțele fanilor Tigrilor pentru un start decent de campionat dispar pe zi ce trece.

BC Mureș a pierdut meciul cu BC Timișoara
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite