Futsal de excepţie pentru târgumureşeni, la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna septembrie, Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui 2 evenimente majore de futsal: partidele amicale dintre selecţionata României şi campioana mondială, Brazilia şi debutul în UEFA Futsal Cup, a campioanei City’us.

Astfel, în zilele de marţi 21 septembrie şi miercuri 22 septembrie, România, condusă de tehnicianul formaţiei City’us, spaniolul Sito Rivera şi cu mai mulţi componenţi ai campioanei în lot, va da piept cu Brazilia, campioana mondială en-titre. De 6 ori câştigătoare a Cupei Mondiale, Brazilia este cea mai titrată formaţie din acest sport. În lotul deplasat la Tîrgu-Mureş de antrenorul Marcos Aurelio Soratto se regăsesc jucători care evoluează în campionatele din Spania, Rusia şi Brazilia. Pentru selecţionata României, partidele cu Brazilia reprezintă un adevărat eveniment, puţine ţări putându-se mândrii cu meciuri în compania selecţionatei sud-americane.
În ambele zile, partidele vor începe la ora 19.30.

La numai o săptămână, City’us debutează în UEFA Futsal Cup, competiţia campioanelor. Târgumureşenii vor lupta pentru cele 2 locuri care asigură calificare în turul următor, Elite Round.

În acest turneu, City’us vor întâlni pe rând: Nikars Riga, campioana Letoniei, Sporting Fingal, campioana Irlandei şi Araz Naxcivan, campioana Azerbaidjan-ului, locul III în ediţia trecută a competiţiei.

Iată şi programul turneului:
    Marţi, 28 septembrie -     ora 17.00: Araz Naxcivan – Sporting Fingal
                    ora 19.15: City’us – Nikars Riga
    Miercuri, 29 septembrie - ora 17.00: Nikars Riga - Araz Naxcivan
                    ora 19.15: City’us - Sporting Fingal
    Vineri, 1 octombrie -    ora 17.00: Sporting Fingal - Nikars Riga
                    ora 19.15: Araz Naxcivan - City’us

La partidele dintre România şi Brazilia, intrarea spectatorilor în Sala Sporturilor va fi liberă.

La turneul de calificare UEFA, intrarea se va face pe bază de bilet. Şi asta la recomandarea forului continental de a vinde bilete la competiţiile organizate sub această egidă. Astfel, vor fi scoase la vânzare 2 categorii de bilete. Un tichet valabil pentru toate cele 3 zile de competiţie, la preţul de 10 RON şi un bilet de intrare, valabil pentru o zi, la preţul de 5 RON. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

Aceste bilete vor putea fi achiziţionate, din jurul datei de 10 septembrie, din mai multe puncte din municipiu: Sala Sporturilor, stadionul FCM, complexul Mureşul sau magazinul Joma.

Până atunci, luni, 6 septembrie, de la ora 20.00, City’us este în faţa unui nou trofeu, Supercupa României. În Sala Sporturilor, târgumureşenii vor întâlni pe Design Construct Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite