Fundația Alpha Transilvană caută voluntari pentru educarea copiilor cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fundația Alpha Transilvană a dat startul campaniei ”Fii voluntar!”
Fundația Alpha Transilvană a dat startul campaniei ”Fii voluntar!”

Fundaţia Alpha Transilvană - organizaţie neguvernamentală umanitară şi de caritate cu tradiţie de 20 de ani în judeţul Mureş, a organizat astăzi la 10.00, conferinţa de presă ocazionată de deschiderea Campaniei „FII VOLUNTAR”, la care au participat voluntari din diverse programe ale fundaţiei, angajaţi şi reprezentanţi a presei din Târgu-Mureş.

Cu acest prilej Preşedintele Fondator al organizaţiei şi coordonatorii departamentelor fundaţiei au subliniat importanţa activităţii de voluntariat şi de asemenea au prezentat istoricul de 20 de ani al voluntariatului la Fundaţia Alpha Transilvană.

Timp de două zile – joi si vineri, în incinta organizaţiei se poate viziona Expoziţia „FII VOLUNTAR”, unde sunt prezentate instantanee din activităţile voluntarilor pe parcursul anilor.

 
Scopul acestei campanii este recrutarea de voluntari în cursul lunii Septembrie, pentru diverse activităţi ale fundaţiei. Programul care este deschis pentru activităţi de voluntariat este Programul de Socializare şi Timp Liber pentru tineri cu dizabilităţi de peste 18 ani ATRIUM, care cuprinde diferite ateliere, cum ar fi: limba engleză, informatică, club de dans, club de teatru, art-terapie, drama terapie, etc.

De asemenea, organizaţia noastră oferă un cadru perfect pentru derularea practicii de specialitate pentru studenţii din domeniile: social, psihologie, pedagogie, psihopedagogie, acumularea de experienţă în domenii de specialitate fiind foarte importantă şi necesară pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Înscrierea în activităţile de voluntariat se face la Fundaţia Alpha Transilvană, str. Aleea Vrancea nr. 1, Târgu-Mureş, prin e-mail la atrium@alphatransilvana.ro sau la telefon 0265-257.057.  Persoană de contact: Gyarfas Erzsebet.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite