Florin Buicu este al doilea mureșean la Ministerul Sănătății

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Buicu este noul consilier personal al lui Victor Ponta în cadrul MS
Florin Buicu este noul consilier personal al lui Victor Ponta în cadrul MS

După Raed Arafat, Florin Buicu este cel de-al doilea reprezentant al județului Mureș în Ministerul Sănătății, el fiind desemnat în funcția de consilier personal al lui Victor Ponta, ministrul interimar.

Florin Buicu ocupă funcția de cancelar al Senatului UMF și a fost un aprig susținător al lui Raed Arafat la începutul acestui an, când președintele Traian Băsescu l-a demis pe creatorul SMURD-ului din funcția de subsecretar de stat. În plus, după desființarea Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu-Mureș, Buicu a creat o petiție împotriva acestei decizii, care a atras 80.000 de semnatari pe Facebook.

Noul consilier al lui Victor Ponta are o vastă experiență administrativă.  Din 2002 până în 2004, acesta a deţinut funcţia de director general al Spitalului Municipal Sighişoara, pentru ca apoi să ocupe poziţia de director administrativ al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.
În 2006 a candidat pentru funcţia de director general administrativ al UMF Târgu-Mureș, funcţie pe care a îndeplinit-o până în 2009, an în care a acceptat şefia Direcţiei de Sănătate Publică Mureș.

Florin Buicu va candida din partea PSD şi USL la Colegiul numărul 2 Târgu Mureş, la Camera Deputaţilor, avându-i drept competitori pe deputatul PDL Doru Oprişcan şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite