Filme spectaculoase în această săptămână, la cinematograful Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cele şapte ediţii, festivalul a adus în sala de cinema mai mult de 50.000 de spectatori
În cele şapte ediţii, festivalul a adus în sala de cinema mai mult de 50.000 de spectatori

Mureșenii care vor să se relaxeze după o zi grea la servici, o pot face urmărind unul din filmele de la cinematograful Arta, din centrul orașului.


În această săptămână, sunt programate patru filme, pentru toate gusturile:

Ted: Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de trecut.

Uimitorul Om-Paianjen:
Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie.

Piranha 3D: În fiecare an, populaţia staţiunii Lake Victoria explodează de la 5000 de locuitori la 50 000, pe timpul vacanţei de primăvară, când adolescenţii puşi pe beţie şi distracţie invadează plaja şi petrec şi ziua şi noaptea.  Dar anul acesta există un motiv mult mai serios de îngrijorare, pe lângă obsinuitele mahmureli şi plângerile locuitorilor. Teroarea e pe cale să se instaleze. În adâncurile întunecate ale lacului, un cutremur eliberează nişte creaturi preistorice.

Prietenie cu folos: Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) şi Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile în cap. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York,  încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

Programul complet, pe ore și săli, aici.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite