Film românesc de excepție la cinema Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii filmului românesc din Târgu-Mureș vor avea parte de o peliculă pe gustul lor în această săptămână, la cinematograful Arta, din centrul orașului.

”Și caii sunt verzi pe pereți”, în regia lui Dan Chişu, avându-i în distribuție pe Anca Florescu, Adrian Titieni, Tudor Smoleanu și Ionuţ Vişan, este un film despre iluzia îmbogăţirii fără muncă în România. 

Poveştile despre oameni care au făcut avere sunt spuse de toţi şi mulţi cred că succesul financiar fulminant nu e doar posibil, ci şi uşor de obţinut. Marius şi Cosmina sunt un cuplu de tineri care visează la bani. El scrie un nume imaginar pe un bilet de loterie promoţional doar pentru a o atrage pe Cosmina, însă biletul lui iese câştigător. Celălalt cuplu e unul de adulţi, care cade în plasa tehnologiei moderne. Din cauză că nu se pricep şi nu au experienţă, atunci când primesc un e-mail spam despre o loterie online falsă, ei răspund şi îşi pun la bătaie economiile. Poveştile se întâlnesc la sfârşit, când se pierde orice speranţă şi refuza singura lor şansă de a se imbogati. În cele din urmă ne dăm seama că iluzia de a deveni bogat pune oamenii obişnuiţi în situaţii extraordinare. 

Filmul poate fi urmărit de la ora 17.00, prețul unui bilet fiind de 8 lei, tarif întreg, sau 6 lei, cu reducere pentru elevi și studenți.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite