Festivalul ofertelor spectaculoase la hipermarketul Auchan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul ofertelor la hipermarketul Auchan
Festivalul ofertelor la hipermarketul Auchan

În perioada 16 – 30 octombrie, hipermarketul Auchan a pregătit pentru clienți cea mai mare acțiune de oferte speciale din an, în cadrul Festivalului ofertelor spectaculoase, acțiune afată deja la a 3-a ediție în România.

De-a lungul celor 15 zile, clienții Auchan pot profita de sute de oferte de tipul 1+1 gratuit, produs cadou, 2+1 gratuit, preț spectaculos, diverse reduceri, chiar până la 70%, cantitate suplimentară etc. Aceste oferte speciale se vor referi atât pentru produse lactate, mezeluri, produse de băcănie, dulciuri, băuturi, îngrijire personală și frumusețe, jucării,
cărți, cât și pentru multe alte produse nealimentare.

Acțiunea comercială este una cu tradiție în Auchan și se desfășoară, în diverse perioade, în toate magazinele Auchan din lume, find foarte apreciată de milioane de clienți la nivel mondial. Hipermarketurile Auchan sunt recunoscute pentru politica lor specială de comerț cu toate prețurile mici, în fecare zi, dar vor să își surprindă în permanență clienții cu numeroase acțiuni speciale, animații, noutăți și inovații”, spune Andreea Săvulescu, de la departamentul de marketing al celor de la Auchan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite