Festivalul de Parapantă Mureșfly acaparează văzduhul Erneiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul are loc de azi până duminică, la Ernei
Festivalul are loc de azi până duminică, la Ernei

Clubul Sportiv Muresfly organizează în acest weekend cea de-a cincea editie a Festivalului de Parapanta Muresfly, care va avea loc pe dealul de lânga localitate Ernei.

Festivalul începe astăzi, în comuna Ernei, iar „zburătorii" pot fi admiraţi până duminică. Dealul de la Ernei este perfect pentru parapantişti. Are o înălţime de o sută de metri şi o înclinaţie ideală pentru lansarea cu parapanta şi deltaplanul. Astfel, în zonă va fi organizat un concurs de precizie a aterizării, la care s-au anunțat piloți din toată țara. În functie de condițiile meteorologice, vizitatorii festivalului vor avea posibilitatea de a zbura în tandem cu un pilot profesionist.

"Dupa terminarea festivității de premiere, va fi prezentată publicului expediția Dharamsala 2012, din India, care se desfășoară în perioada 12 octombrie - 8 noiembrie, organizată de Clubul Sportiv MureșFly, la care cei trei membri ai clubului au ca obiectiv survolarea în aer a orașului Dharamsala, în care își petrece exilul Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului”, au declarat organizatorii.

Festivalul de Parapantă este una dintre cele cinci competiţii de profil care se organizează anual la nivel naţional.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite