Târgu-Mureş: Camping gratuit pe perioada „Get Out” Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Camping gratuit pe perioada „Get Out” Festival
Târgu-Mureş: Camping gratuit pe perioada „Get Out” Festival

Tinerii sunt încurajaţi astfel să petreacă un weekend cu cortul pe ritm de muzică drum & bass.

Mureşenii care vor participa, în 21 şi 22 august, la festivalul de muzică de la Kasano Ranch din Sânişor nu vor plăti nimic pentru camparea cu corturile. Organizatorii au decis astfel pentru a-i încuraja pe tineri să petreacă un weekend întreg în „paradisul verde” unde va fi organizat „Get Out”, primul festival in aer liber de muzica 100% electronică din Transilvania.


„Va fi amenajată o poeniţă pe post de zonă de camping, unde spectatorii festivalului îşi vor putea ridica în voie corturile, fără nici un cost. În acest mod, vom sublinia ideea de libertate şi de evadare în aer liber pe care „Get Out” îşi propune să o transmită”, ne-a declarat Andrei Ştefan, organizator al evenimentului. Spaţiul destinat campării cu corturile va fi dotat cu toalete ecologice. Protecţia spectatorilor şi a bunurilor acestora va fi asigurată de o echipă de paznici care vor supraveghea zona pe toată durata festivalului.


50 de lei biletul


Organizatorii festivalului au stabilit preţurile biletelor pentru ambele zile încărcate cu muzică electronică. Cei care îşi propun să se distreze o singură zi la „Get Out” vor plăti 30 de lei, în timp ce un bilet pentru ambele zile de festival va costa 50 de lei. „Aşteptăm un număr cât mai mare de pasionaţi ai muzicii electronice din toată ţara, nu numai din Mureş.

La „Get Out” vor fi prezenţi cei mai importanţi artişti ai scenei naţionale de muzică electronică, plus doi reprezentanţi cunoscuţi ai scenei maghiare de drum & bass”, a completat Andrei Ştefan. Festivalul de muzică electronică „Get Out” va reuni pe scena de la Kasano Ranch din Sânişor peste 20 de DJ din România şi Ungaria.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite