Femeie de 76 de ani, ucisă cu bestialitate cu mai multe lovituri de cuţit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţul femeii este principalul suspect de uciderea acesteia
Soţul femeii este principalul suspect de uciderea acesteia

O femeie de 76 de ani din localitatea Mădăraş a fost găsită aseară fără suflare în casa în care locuia împreună cu soţul său. Principalul suspect pentru odioasa crimă este chiar soţul femeii, un bărbat de 77 de ani.

UPDATE ora 15.00 Medicii legişti au finalizat autopsia

Medicii legişti au finalizat autopsia în cazul femeii de 76 de ani, găsită moartă în locuinţa ei.Potrivit legiştilor, nu doar soţul acesteia a avut o alcoolemie ridicată, ci chiar victima.

„ Alcoolemia era de 1,50 şi urmează să aflăm şi alcooluria. Leziunile sunt multiple. Cele mai importante sunt două tipuri de leziuni: la nivelul toracelui în partea stângă şi toraco-abdominală. Aceste leziuni afectează plămânul, iar leziunea toraco abdominală a afectat ficatul. Femeia a pierdut circa de 2500 ml de sânge", spune Laszlo Hecser, medic legist în cadrul IML Târgu-Mureş. Potrivit acestuia, poliţiştii şi procurorii urmează să afle dacă leziunile femeii au fost sau nu provocate de soţul acesteia.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu recunoaşte că ar fi ucis-o pe femeie. "Era înjunghiată de câteva ori . Agresorul spune că nu a fost în casă în momentul în care s-a produs evenimentul. Spune că nu era în casă", a spus procurorul criminalist Gheorghe Costea.

UPDATE 10.25 Bărbatul avea o alcoolemie peste limita legală

Bărbatul de 77 de ani a fost testat aseară cu alcooltestul de către un echipaj de poliţie. Rezultatul a fost de 0,65 mg alcool pur în aerul expirat. Vecinii bărbatului susţin că acesta căzuse în patima alcoolului, iar scandalurile dintre el şi soţia sa erau frecvente. Ba mai mult, bărbatul era şi gelos şi îi reproşa des femeii că o înşeală.

Bărbatul şi femeia aveau împreună trei copii, două fete şi un băiat. Aceştia se pregătesc acum de înmormântare.

Crimă oribilă în localitatea mureşeană Mădăraş. O femeie de 76 de ani a fost găsită moartă în casă. Pe trupul femeii poliţiştii au găsit mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect este chiar soţul femeii, un bărbat de 77 de ani.

Anchetatorii au prelevat probe de la faţa locului şi urmează să stabilească exact cum a murit femeia.

Rămâneţi pe mures.adevarul.ro pentru a afla detalii despre această crimă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite