Faţă nouă pentru mai multe străzi din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele străzi vor fi refăcute complet
Unele străzi vor fi refăcute complet

Odată cu încălzirea vremii, autorităţile locale au început lucrările de reabilitare a mai multor străzi din Târgu-Mureş.

Strada Salcâmilor, din cartierul Rovinari, va fi refăcută complet, acest lucru însemnând nu numai o refacere a carosabilului, ci şi a trotuarelor, instalaţiilor de iluminat, a parcărilor şi a zonelor de agrement. "Am început lucrările pe strada Salcâmilor şi vom continua pe toate străzile din zonă, până lângă digul canalului Turbina. În prima fază, lungimea segmentului reabilitat va fi de peste 1.200 de metri, iar sumele prevăzute totalizează 2 milioane de lei, plus TVA. Lucrăm în forţă şi vom termina primele segmente pentru a da posibilitatea locatarilor să îşi parcheze maşinile. Asta este una din marile probleme ale zonei, lipsa locurile de parcare. Sperăm ca prin locurile de parcare noi amenajate acum, să rezolvăm această problemă", a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

O altă stradă intens circulată, intrată într-un amplu proces de reabilitare, este strada Parângului din cartierul, Dâmbu Pietros - 1848. În viitorul apropiat sunt pe cale să înceapă lucrările pe străzile C.R.Vivu, Pomicultorilor, Alexandru Vlahuţă, Târnavei şi Zăgazului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite