Fan-shop pentru fanii fotbalului mureşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o întârziere de aproape opt luni de la termenul fixat iniţial, FCM Târgu-Mureş şi-a inaugurat astăzi magazinul oficial cu produse promoţionale pentru suporteri, în prezenţa reprezentanţilor conducerii, a jucătorilor şi membrilor staff-ului tehnic al echipei.

Astfel, târgumureşenii au posibilitatea de a se îmbrăca în culorile echipei favorite, asemeni suporterilor echipelor din Vest. „Sunt comercializate articole diverse, de la tricouri originale şi replici, la mingi, fulare, eşarfe, steaguri, ceasuri sau chiar pixuri cu FCM. Preţurile sunt accesibile tuturor”, ne-a declarat Vlad Podar, purtătorul de cuvânt al clubului mureşean. Fanii FCM-ului vor putea să-şi cumpere un fular tricotat cu 25 de lei, în timp ce un fular color costă 33 de lei.

Tricourile originale costă 115 lei, iar la achiziţionarea lor fanii vor primi gratuit un CD audio cu imnurile clubului mureşean. Tricouri replică sunt de două feluri, un model comercializat cu 50 de lei şi altul cu 75 de lei. Magazinul este situat pe strada Revoluţiei, în imediata apropiere a Oficiului Poştal 1 şi este deschis de luni până vineri între orele 11.00 şi 18.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite