FC Municipal Târgu-Mureş a câştigat Memorialul „Teodor Mesaroş” la minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de la FCM, pregătiţi de antrenorul Iuliu Beleni, au întrecut în finală, scor 4-1, formaţia Viitorul Mureş I, pregătită de Silviu Zagon.

Pe locul 3 s-a clasat AS Acăţari (antrenor Muntyan Laszlo), 3-0 în finala mică în faţa celor de la FC Junior Tîrgu-Mureş (antrenor Marton Laszlo). Elita Sâncrai-Nazna, pregătită de Cristian Moldovan, a ocupat poziţia a cincea, după 6-1 într-un joc de clasament împotriva Viitorului Mureş II (antrenor Gheorghe Mâţ). Alexandru Maşca (de la Viitorul I) a fost desemnat cel mai bun portar iar Csala Tibor (FCM) a fost considerat cel mai bun jucător din întrecere.

Turneul, găzduit de terenul sintetic de pe bulevardul Pandurilor, a fost dedicat memoriei fostului mare antrenor Teodor Mesaroş, care, de-a lungul carierei în fotbalul juvenil la Chimica Tîrnăveni (cu care a ieşit campion naţional) şi la Centrul Olimpic Târgu-Mureş, i-a descoperit sau antrenat, printre alţii, pe Boloni, Fazakas, Varo, Vunvulea, Unchiaş, fraţii Bozeşan, Relu Stoica, Pogăcean, Zanc, Nan, Tiberiu Gabor, gemenii Şomfălean, Costel Enache şi Narcis Răducan.

Organizatorul principal al competiţiei, preşedintele Asociaţiei Sportive Viitorul Mureş, Petrică Mesaroş, s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat turneul, promiţând că memorialul va deveni o tradiţie ce va fi îmbunătăţită an de an.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite