FCM pierde Cupa, dar se poate revanșa în campionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal feminin a clubului mureșean a pierdut la limită, scor 0-1, finala Cupei României, disputată la Centrul de Fotbal al Federaţiei Române de la Buftea, în fața celor de la CFF Olimpia Cluj-Napoca.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 65, cu un şut de la peste 30 de metri. Partida a fost dominată de formaţia mureșeană, cu multe ratări la poarta clujencelor. FCM Feminin a avut chiar o bară prin Carmen Pop.

Secheş Carol, antrenorul formaţiei noastre a trimis în teren următoarea formaţie:

Mathe Tunde - Pupos Ildiko, Sarosi Csilla, Goder Brigitta - Anamaria Gorea, Sipos Kincso, Laura Rus, Klaudia Jan, Kopacsi Barbara, Bianca Sandu - Carmen Pop.

În repriza a doua au mai intrat: Alexandra Fleşariu, Herceg Andrea şi Mihaela Radu.

FCM Feminin are posibilitatea de a se răzbuna pentru pierderea finalei Cupei României, prin câştigarea campionatului. Cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului, FC Municipal şi Olimpia Cluj sunt la egalitate de puncte. În ultima etapă a play-off-ului, o adevărată finală a campionatului, cele două formaţii se vor întâlni la Târgu-Mureş. FCM Feminin are nevoie de o victorie, la orice scor, pentru a câştiga titlul naţional.

Partida se va disputa miercuri, 6 iunie, de la ora 18.00.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite