FCM joacă mâine pentru promovarea în liga a treia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul se joacă mâine
Meciul se joacă mâine

FCM 2 Târgu-Mureş va disputa mâine de la ora 17.30, la Odorheiu Secuiesc, barajul de promovare în Liga a III-a, în compania formaţiei Sporting Suceava.

Echipa a făcut eforturi mari pentru a-i aduce la meciul de baraj pe Caparco şi Donadoni. Aceştia vor ajunge, cel mai probabil, în această seară la Tîrgu-Mureş şi se vor alătura lotului FCM 2. Probabil, alţi 2-3 jucători vor fi cooptaţi în lotul formaţiei secunde, cu toate că este destul de greu, ţinând cont de faptul că aceştia sunt încă în vacanţă şi se vor reuni mâine, chiar în ziua jocului.

Ioan Ovidiu Sabău - "nu cred că 2 sau 3 jucători de la prima echipă pot contribui decisiv la meciul de baraj pentru Liga a III-a. După o vacanţă de 3 săptămâni riscăm accidentări care ne pot da peste cap planurile de pregătire din această vară. Ştiu că FCM 2 are o echipă de tineri ambiţioşi şi talentaţi pe care i-am urmărit în mai multe meciuri. Dintre aceştia, în campionatul trecut, i-am chemat la pregătirile primei echipe pe Gândilă, Bosa, Crăciun şi Candrea, iar Răzvan Stoica este component al lotului naţional Under 17 şi urmează să fie chemat în lotul primei echipe pentru teste, împreună cu Sălaghie, Torok şi Ardelean".

Partida de baraj va fi condusă la centru de Dan Florin Dreve, asistenţi - Ionuţ Câmpeanu şi Claudiu Lucaciu, toţi din Cluj-Napoca. Observatori: Constantin Mara - Predeal şi Costin Toma - Piatra Neamţ.

Înaintea acestui joc, FCM 2 a câştigat partida din semifinalele Cupei României 2011-2012, faza judeţeană, 6-2 cu Unirea Bahnea. În finală, echipa secundă va întâlni pe Gaz Metan Tîrgu-Mureş, sâmbătă, 18 iunie, de la ora 11, pe terenul din Valea Izvoarelor.

O partidă de baraj pentru promovarea în Liga a III-a se va disputa şi la Tîrgu-Mureş, pe Stadionul Trans-Sil, tot de la ora 17.30. Este vorba de confruntarea dintre campioanele judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj, respectiv Voinţa Livezile şi Leii Tritenii de Jos.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite