FCM își află luni adversarul din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureșenii speră să joace pe teren propriu cu o formație de primă ligă
Mureșenii speră să joace pe teren propriu cu o formație de primă ligă

Echipa mureșeană s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României după victoria obținută în deplasare, scor 1-0, în fața celor de la Seso Câmpia Turzii.

FCM-ul a fost distribuit în urna a treia valorică, alături de celelalte echipe din ligile inferioare ajunse în această fază a competiției. Tragerea la sorţi a 16-imilor de finală ale Cupei României - Timişoreana va avea loc luni, 17 septembrie, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului, a anunţat FRF pe site-ul său oficial.

Iată cele trei urne valorice:

Urna A: CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Oţelul Galaţi;

Urna B: Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, Astra Ploieşti, Gaz Metan Mediaş, Petrolul Ploieşti, Gloria Bistriţa, CSMS Iaşi, Viitorul Constanţa, CS Turnu Severin;

Urna C: FC Botoşani, CF Brăila, Farul Constanţa, Delta Tulcea, Sportul Studenţesc, Damila Măciuca, CS Mioveni, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, FC Zagon, ACS Berceni, FC Caracal, CS Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare.


Se împerechează echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) şi, în continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe rămase în urna B se împerechează între ele. Jocurile din 16-imile de finală se desfăşoară în sistem eliminatoriu într-o singură manşă, pe terenul clubului stabilit prin tragere la sorţi.

În cazul jocurilor care se televizează în direct şi sunt programate în nocturnă, în cazul în care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe terenul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de instalaţie de nocturnă (situaţie în care clubul organizator se schimbă), în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite