FCM Târgu-Mureş va juca în finala Cupei României pe Naţional Arena!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele de la FCM Feminin Târgu-Mureş au învins cu 6-0 pe Alice&Tunes Piteşti în semifinalele Cupei României la fotbal feminin. Golurile formaţiei pregătite de Secheş Carol au fost înscrise de Laura Rus (3), Mihaela Radu, Sipos Kincso şi Carmen Pop.

În ultimul act al competiţiei, FCM Feminin va întâlni pe Olimpia Cluj, care a trecut în cealaltă semifinală de CS Brazi, cu 10-0.

Finala dintre FCM Feminin Târgu-Mureş şi Olimpia Cluj se va disputa pe 23 mai, de la ora 18.00, pe Naţional Arena, în deschiderea partidei Rapid – Dinamo, Finala Cupei României Timişoreana.

În campionat, FCM Feminin a învins sâmbătă, în deplasare, la Constanţa, formaţia Şantierului Naval, scor 13-0. Cu 3 etape înainte de finalul primei părţi a campionatului, FCM Feminin se află pe locul 1, în seria est, cu maximum de puncte, 45.

În play-off-ul campionatului naţional se vor califica echipele clasate pe primele 2 locuri în cele două serii, est şi vest. Acestea vor fi, mai mult ca sigur: FCM Feminin şi CS Brazi, din seria est, Olimpia Cluj şi Real Craiova din seria vest. Echipele de pe locurile 1 vor intra în play-off cu 3 puncte, iar cele de pe locurile 2, cu 0 puncte. În play-off se vor disputa în total 6 etape, fiecare cu fiecare, tur-retur.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite