FCM Târgu-Mureş şi-a prezentat noile achiziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei conferinţe de presă organizată la stadionul Transil, FC Municipal Târgu-Mureş şi-a prezentat ultimele 4 achiziţii. Este vorba de Ciprian Vasilache, italianul Alessandro Caparco, uruguayanul Cristian Sosa şi senegalezul Issa Ba.

Iată şi câteva informaţii despre cei 3 noi stranieri:

Alessandro Caparco este portar şi a fost format la echipele de tineret de la Juventus. A fost campion european cu selecţionata Italiei Under 16 şi a evoluat ultima dată la echipa de Serie B, Grossetto. Are 27 de ani şi a semnat un contract pe o durată de 1 an, cu posibilitatea de prelungire.

Cristian Sosa este un fundaş uruguayan, născut în 1985. A evoluat în ţara natală la Defensor Sporting şi apoi în Italia, în Serie C1, la Taranto. În ultimul an a evoluat în Serie B, tot în Italia, la Gallipoli.


Issa Ba este un mijlocaş senegalez, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat timp de 10 ani în Franţa, în ordine la: Laval, Chateauroux şi Auxerre, unde a fost coleg cu Daniel Niculae şi a jucat în grupele Cupei UEFA. În prima parte a acestui an a evoluat în Polonia la Wisla Cracovia. Este un internaţional senegalez, cu prezenţe în toate selecţionatele acestei ţări. Are 25 de selecţii la prima reprezentativă, cu care a participat la Cupa Africii pe Naţiuni din 2006.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite