FCM Târgu-Mureş se pregăteşte pentru Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovata în Liga I de fotbal, FC Municipal Târgu-Mureş şi-a reluat pregătirile în vederea startului noului sezon competiţional.

Fotbaliştii FCM-ului se antrenează, deocamdată, la baza proprie, urmând să efectueze, în această săptămână, şi vizita medicală. Sub comanda antrenorului Adrian Falub se pregătesc sârbii Ivan Babic (fundaş, 29 de ani) şi Predrag Vujovic (mijlocaş, 27 de ani, ambii de la Napredak Krusevac (retrogradată din prima ligă din Serbia), bulgarul Dimitar Nakov (mijlocaş, 30 de ani, de la Sportist Svoge (retrogradată din prima divizie din Bulgaria)), dar şi doi atacanţi care au evoluat în seria Vest a Ligii a II-a, Călin Târnăvean (ex-Mureşul Deva) şi Marian Tănasă (ex-FC Baia Mare, via Oţelul Galaţi). Mâine este aşteptat să sosească primul din cei doi portari vizaţi de conducere, spaniolul Juan Carlos Caballero (cu experienţă şi în Primera Division (Spania), la FC Sevilla, dar ultima oară la Sangonera (Liga a III-a).

De asemenea, conducătorii tîrgumureşeni poartă tratative cu mijlocaşii Romulus Miclea (Poli Iaşi) şi Florin Dan (Unirea Alba Iulia), însă negociază şi transferurile altor 6 jucători care vor întări valoarea lotului FCM-ului.


În privinţa plecărilor, deocamdată este certă despărţirea de atacantul Ciprian Prodan (reziliere amiabilă a contractului), care a optat pentru o altă prim-divizionară, Victoria Brăneşti.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite