FCM Târgu-Mureș joacă azi pentru titlul de campioană a României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM Târgu-Mureș joacă azi pentru titlul de campioană a României!
FCM Târgu-Mureș joacă azi pentru titlul de campioană a României!

În această seară, de la ora 19, FCM Feminin Târgu-Mureș va juca pe Stadionul Trans-Sil împotriva celor de la CFF Olimpia Cluj-Napoca, în ceea ce putem numi “Finala campionatului naţional”. Intrarea spectatorilor la această partidă va fi liberă.

Partida face parte din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 la fotbal feminin. Înaintea acestei partide, cele 2 formaţii se află la egalitate de puncte, 15, în fruntea clasamentului. În etapa disputată la sfârşitul săptămânii trecute, ambele echipe s-au impus în partidele disputate: FCM, 6-2 în deplasare la Brazi, iar Olimpia, 5-0 acasă cu Real Craiova.

În acest sezon, FCM Feminin şi CFF Olimpia Cluj-Napoca s-au întâlnit de 2 ori, clujencele impunându-se în ambele jocuri: 3-0 în partida din turul play-off-ului şi 1-0 în finala Cupei României.

Pentru a intra în posesia trofeului, pentru a 2-a oară în istoria echipei, FCM Feminin are nevoie de o victorie la orice scor. În caz de egalitate sau victorie a clujencelor, acestea îşi vor păstra trofeul cucerit anul trecut.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite