FCM Târgu-Mureș e-n căutare disperată de puncte contra Sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM-Sportul se dispută azi de la 15.00
FCM-Sportul se dispută azi de la 15.00

FCM Târgu-Mureș întâlnește astăzi de la ora 15.00 pe teren propriu pe Sportul Studențesc, lanterna roșie a clasamentului Ligii 1.

În prezent, între FCM și Sportul sunt 5 puncte distanță, cele două combatante de astăzi fiind clasate pe poziții retrogradabile.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul mureșenilor, a declarat că "Este un meci deosebit de important pentru noi. Întâlnim o echipă care acelaşi obiectiv ca şi noi, salvarea de la retrogradare. Sportul are în componenţă jucători experimentaţi, care au evoluat în Champions League, în Italia sau în Ucraina, la Dinamo Kiev. Este însă un joc pe care trebuie să îl câştigăm, să îl pregătim bine şi să nu facem paşi greşiţi. Un succes duminică ar conta foarte mult şi în ceea ce priveşte confruntările directe. Sper să avem alături de noi un public numeros, care să ne împingă de la spate. În afara lui Florin Dan, încă nerefăcut, restul lotului este valid şi pot conta cam pe aceeaşi jucători, între care se văd deja unele automatisme. Începem să controlăm jocul să avem posesie, aşa cum s-a văzut şi în partida de la Ploieşti".

Prețul biletelor la meci este de 20 RON - tribuna 0, 15 RON - Tribuna I şi Tribuna a II-a şi 5 RON - peluze.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite