FCM Târgu-Mureș a promovat în liga 1!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureș a promovat matematic în prima divizie fotbalistică a României după succesul scor 2 la 1 obținut în deplasarea de la Deva! Oranj-albaștri au îndeplinit visul mureșenilor de a reveni în Liga 1 după 18 ani de absență.

Imposibilul s-a produs! FCM a reușit în numai doi ani de la înființare sp ajungă în prima divizie, după ce jucătorii antrenați de Adrian Falub au câștigat la Deva cu 2-1, cu golurile lui Stere. După 18 ani de la retrogradarea defunctei ASA Târgu-Mureș, orașul nostru va fi reprezentat în primul eșalon fotbalistic al țării și va găzdui meciuri cu Rapid, Steaua, Dinamo, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

”Am obținut o victorie meritată la Deva și nu pot decât să-i felicit pe băieți pentru că au dat dovadă de caracter. Majoritatea sunt aici de când s-a înființat echipa, deci au jucat cu sufletul și și-au dorit promovarea cu adevărat. Am avut meciuri dificile, am jucat contra rivalelor la promovare, de aceea mă bucur nespus că am trecut cu bine și am readus Târgu-Mureșul în prima divizie”, a declarat Adrian Falub, antrenorul care mai are la activ două promovări, cu U Cluj și Unirea Alba Iulia.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite