FCM-ul vrea să ardă Gazu'! Meci crucial diseară pe Transil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM-ul caută să obţină puncte în partida de diseară, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Meciul se va disputa pe Transil, începând cu ora 20.30.

Pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, Ioan Ovidiu Sabău nu poate conta pe Dan Matei şi Florin Dan, ambii suspendaţi. "Venim după 5 reprize foarte bune şi o repriză modestă, sau mai bine zis 10 minute modeste la Cluj. Echipa îmi place cum arată ca joc, ca atitudine, implicare, jucătorii doresc să câştige. Şi la Cluj am jucat în terenul advers în prima repriză, din păcate însă au venit acele greşeli. Ceea ce îmi dă încredere este ambiţia şi dorinţa de victorie, felul cum respectă sarcinile de joc. Dacă vom reuşi să arătăm aşa cum arătat în ultimele jocuri, vom putea câştiga cele 3 jocuri. Mai avem mult de muncă, pentru a ne salva", a declarat Neluţu Sabău, prefaţând astfel meciul de diseară.

Partida din turul campionatului, pierdută de FCM cu 1-2 a dus la demisia lui Ioan Ovidiu Sabău. Jocul de diseară nu este însă considerat de antrenorul formaţiei mureşene ca o răzbunare. "Atunci am considerat că este o demisie de onoare. Nu am în vocabularul şi mintea mea răzbunarea. Au fost alte lucruri atunci. Eu mi-am asumat toată responsabilitatea. Pe mine mă interesează să câştig jocul, nu mă interesează nimic altceva. Întâlnim un adversar bun, care joacă cartea contraatacului, faţă de anul trecut când jucau pe combinaţii, tehnică, acum stau pe 2 linii, destul de închis cu jucători rapizi pe contraatac. Vor fi foarte motivaţi, deoarece au 28 de puncte, cu o victorie a noastră ne-am apropia la doar 1 punct. În tur, la Mediaş au fost şi probleme de arbitraj. Poate de aceea este o dorinţă în plus de a câştiga acest joc", a încheiat tehnicianul mureşenilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite