FCM-ul se luptă pentru liga a treia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM 2 Târgu-Mureş
FCM 2 Târgu-Mureş

FCM 2 Târgu-Mureş va participa la barajul de promovare în Liga a III-a, adversară fiindu-i campioana judeţului Suceava, Sporting Suceava.

Din păcate, partida de baraj nu găseşte formaţia noastră într-un moment favorabil. Înaintea ultimei etape a Ligii a IV-a, când nu se mai spera la ocuparea primei poziţii a clasamentului, jucătorii de la prima echipa au plecat în vacanţă, cu acordul conducerii clubului. Astfel, Stere, Dănălache şi Miclăuş, cărora le expiră contractul cu clubul, au primit undă verde pentru a-şi găsi noi echipe, Donadoni şi Caparco au plecat în vacanţă în Italia, Cordoş s-a întors în Italia, la Frosinone, pentru a-şi rezolva problemele contractuale, Biţiş şi Bălău s-au înţeles cu clubul şi şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă, iar Răduţă şi L. Rus s-au întors la echipele de la care fuseseră împrumutaţi.

Având în vedere că echipa mare se va reuni chiar pe 15 iunie (ziua jocului), dată la care este programată vizita medicală, iar jucătorii vor pleca în cantonament, mai mult ca sigur, FCM 2 se va prezenta la meciul de baraj cu echipa de tineret sub 20 de ani.

Virgil Lăcătuşu - manager sportiv FC Municipal: "este o situaţie destul de dificilă pentru noi, întrucât după meciul pierdut cu Gaz Metan Tîrgu-Mureş am considerat că nu mai avem şanse de a juca meciul de baraj şi am trimis jucătorii de la prima echipă în vacanţă, urmând ca aceştia să-şi rezolve problemele personale sau să se întoarcă la echipele de unde fuseseră împrumutaţi. Cu toate acestea, jucătorii din cadrul Centrului de Copii şi Juniori care vor fi convocaţi pentru meciul de baraj vor constitui un lot puternic şi sunt sigur că vor câştiga meciul de baraj. Vom compensa lipsa de experienţă prin ambiţie şi curaj. Jucătorii de la echipa a doua vor avea astfel şansa de a juca într-o ligă superioară. Totul depinde şi de modul în care jucătorii vor percepe posibilitatea de a juca în Liga a III-a"

Nicolae Ghira - antrenor FCM 2: "vom încerca să suplinim lipsa jucătorilor de la prima echipă prin selecţionarea celor mai talentaţi tineri şi juniori din club, bazându-mă şi pe faptul că aceştia au o pregătire fizică şi tactică foarte bune şi vor confirma încrederea care le-a fost acordată".

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite