FCM-ul poate avea un rol hotărâtor în lupta pentru titlul de campioană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureş va juca în această seară, în Giuleşti, contra Rapidului, începând cu ora 21.30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a a Ligii 1.

Meciul se va disputa numai cu femei şi copii sub 14 ani în tribune, stadionul Rapidului fiind suspendat în urma torţelor aruncate în teren de fanii giuleşteni în meciul contra Stelei.

Dacă obţine măcar un punct în această seară, echipa antrenată de fosta glorie a Rapidului, Neluţu Sabău, poate scoate definitiv echipa giuleşteană din cursa pentru locul 1, după ce Dinamo a pierdut pe teren propriu în faţa CFR-ului. În acest moment, echipa clujeană s-a distanţat la 6 puncte de Rapid, astfel că alb-vişiniii nu au altă opţiune decât victoria în faţa mureşenilor pentru a mai spera la titlul de campioană.

Pe lîngă faptul că vor fi lipsiţi de aportul fanilor, giuleştenii se confruntă şi cu mari probleme de lot înaintea partidei cu FCM Târgu Mureş. Răzvan Lucescu e nevoit să schimbe toată linia de mijloc de la partida cu Astra. Grigore, cel mai în formă rapidist, Pavlovici şi Grigorie au văzut cartonaşul galben la Ploieşti şi sînt suspendaţi pentru întîlnirea de mîine seară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite