FCM-ul întâlnește campioana CFR Cluj într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci amical cu CFR pentru jucătorii târgumureșeni
Meci amical cu CFR pentru jucătorii târgumureșeni

FCM Târgu-Mureș va juca în această seară, începând cu ora 19.00, un meci amical în compania echipei campioane a României, CFR Cluj.

Meciul se va discputa la Cluj-Napoca, în fieful campionilor, fiind un bun prilej atât pentru Ioan Andone, cât și pentru antrenorul mureșenilor, Alexandru Pelici, să testeze lotul avut la dispoziție. Dacă CFR-ul s-a întărit cu foarte mulți jucători în pauza competițională, în vederea meciurilor din preliminariile Champions League, FCM-ul a pierdut foarte mulți titulari în urma retrogradării în eșalonul secund, misiunea lui Pelici, de a construi o echipă competitivă, care să poată ataca promovarea în Liga 1, fiind una extrem de dificilă.

Este o onoare pentru noi să antrenăm într-un oraş cu tradiţia fotbalistică a Tîrgu-Mureş-ului. Venim cu sufletul deschis aici şi vrem să facem o treabă cât mai bună. După ce echipa va disputa primele jocuri amicale ne vom da seama dacă mai avem nevoie de jucători pe unele posturi, dacă nu, lotul va fi format din jucătorii care sunt acum în cantonament. Suntem conştienţi de nivelul la care suntem, vrem să recâştigăm, prin joc, publicul alături de noi. Să fie într-un ceas bun şi să ne ducem la bun sfârşit munca”, a declarat Pelici în momentul instalării sale pe banca mureșenilor.

Amicalul din caeastă seară nu va fi singurul disputat de mureșeni împotriva unei echipe clujene. Pe 25 iulie, FCM-ul urmează să joace în compania Sănătății Cluj.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite