FCM-ul începe în forţă noul sezon: joacă împotriva lui Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Municipal va debuta azi în noua ediţie a Ligii 1 la fotbal. Târgumureşenii o vor întâlni în deplasare pe Dinamo Bucureşti.

"Va fi un joc greu, cu o echipă omogenă. Avem de luat o revanşă după rezultatele din sezonul trecut, încercăm să vedem ce am făcut greşit la ultimul joc de la Bucureşti şi să arătăm total diferit. Suntem o echipă în formare, cu mulţi jucători noi, dar suntem mai puternici decât anul trecut. Sezonul acesta vom juca mult mai bine, cu o posesie bună şi un joc mult mai dinamic. Starea fizică este bună, în afara lui Jamal care nu a făcut pregătirea centralizată din Austria şi a lui Iencsi cu o uşoară accidentare, restul lotului este valid. Sper ca în 2-3 etape toţi jucătorii să ajungă la o formă foarte bună şi să arătăm mult mai bine decât anul trecut", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, care a adăugat că primele etape din noul sezon sunt foarte grele pentru echipa pe care o conduce. "Aş fi preferat în primele etape meciuri mai uşoare, pentru ca toţi jucătorii să intre în ritm. Dar, aceasta a fost tragerea la sorţi şi trebuie să încercăm să scoatem maximum din cele 2 jocuri cu Dinamo şi CFR Cluj".

Partida dintre Dinamo şi FC Municipal, din prima etapă a Ligii 1, ediţia 2011-2012, se va disputa de la ora 20.20, pe stadionul Astra din Ploieşti, Dinamo având propriul teren suspendat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite