FCM-ul începe balul luptei pentru evitarea retrogradării la Cluj, cu CFR-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astafei n-a reuşit să depăşească apărarea sibiană
Astafei n-a reuşit să depăşească apărarea sibiană

În această seară, de la ora 20.30, FCM-ul lui Marius Lăcătuş joacă primul meci oficial al anului în deplasare, cu CFR Cluj.

Chiar dacă, cel puţin pe hârtie, CFR-ul are prima şansă, mureşenii speră să se întoarcă de la Cluj cu un rezultat pozitiv, care să le crească şansele evitării retrogradării.

"Toate jocurile sunt grele, dar aştept ca jucătorii mei să dea tot ce au mai bun. La Cluj, cu siguranţă, nu vom merge ca victime sigure. Avem şansa noastră, dar asta înseamnă să jucăm cu inteligenţă, disciplină tactică şi cu mult efort. Iar pentru a reuşi un rezultat bun este nevoie să dăm gol, sau goluri. Eu, ca tehnician, nu sunt adeptul jocului închis. Vom încerca să ne facem jocul nostru şi să înscriem. CFR este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Dar asta nu înseamnă că în fotbal nu se pot obţine rezultate foarte bune, în compania unor echipe de genul CFR-ului. Nimic nu este imposibil. Important este ca, după fiecare joc să ieşim cu capul sus de pe teren", a afirmat Marius Lăcătuş.

În palmaresul său ca tehnician, în jocurile împotriva CFR-ului, Marius Lăcătuş are o singură înfrângere:

"De fiecare dată, pentru pregătirea partidei directe, am urmărit jocurile CFR-ului şi se pare că am reuşit să contracarez jocul lor. Dar, rezultatele bune au fost obţinute cu ajutorul jucătorilor. Sper ca şi de această dată să obţinem un rezultat bun. Important pentru noi este să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem maximum", a completat tehnicianul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite