FCM ţine piept "câinilor roşii". Vezi aici cine arbitrează meciul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa mureşeană va ţine piept câinilor roşii foto arhivă
Echipa mureşeană va ţine piept câinilor roşii foto arhivă

Echipa mureşeană FCM Târgu-Mureş va juca în această seară un meci important, împotriva echipei Dinamo Bucureşti. Antrenorul mureşenilor mizează pe o victorie, iar conducerea clubului mureşean e nemulţumită de arbitrii.

Meciul se va desfăşura de la ora 20.30 pe stradionul Transil din Târgu-Mureş. Meciul împotriva "câinilor roşii" este primul din retur, iar antrenorul mureşenilor îl consideră drept unul foarte greu.

"Este un joc foarte greu, dar foarte stimulant pentru băieţi. Întâlnim o echipă puternică, mare, dar avem încredere că vom face un meci bun. Este foarte important pentru noi să continuăm seria pozitivă din ultimele 4 partide. Ar fi foarte bine să facem încă un meci cu un rezultat pozitiv, iar o victorie ar fi excelentă. Unicul rezultat negativ ar fi o înfrângere. Dinamo este nu doar echipa de pe prima poziţie a clasamentului, ci şi formaţia cea mai închegată a campionatului. Joacă într-o manieră simplă, italiană, dar care foloseşte la maximum calităţile jucătorilor pe care îi are. Nu e întâmplător că este pe primul loc, că are 2 golgheteri şi jucători de lot naţional în apărare. Joacă simplu, dar este foarte greu să îi contracarezi, deoarece au jucători de valoare. Noi trebuie să dăm totul pentru a obţine un rezultat bun", a spus Maurizio Trombetta.

Partida va fi arbitrată la centru de Alexandru Tudor (Bucureşti), asistenţi vor fi Dorin Mudura (Oradea) şi Adrian Ghinguleac (Bucureşti). Rezervă va fi Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe), iar observatori Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca) şi Mircea Dancu (Sibiu).

La aflarea acestei veşti, vicepreşedintele Consiliului Director al clubului, Claudiu Maior s-a arătat nemulţumit de arbitrii.

"Vreau să fac un apel domnului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal şi domnului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, domnului Crăciunescu, prin care îl rog să vină la Tîrgu-Mureş în calitate de supervizor, deoarece Tudor, la meciul cu Steaua, din campionatul trecut, ne-a eliminat 3 jucători. Cred că la un meci de o asemenea importanţă cum este cel dintre FCM şi Dinamo, cu Tîrgu-Mureş cu un punct sub linia retrogradării şi Dinamo, pe primul loc, în opinia mea, Tudor nu a fost pus din întâmplare la acest joc. Îl rog pe domnul Crăciunescu, dacă poate, să vină ca supervizor. Sper ca sărbătorile de Crăciun să aducă bucurie tîrgumureşenilor şi să nu fim furaţi la fel ca în meciul amintit", a spus Claudiu Maior.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite