Târgu-Mureş: FCM va da piept cu „Viruşii Verzi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: FCM va da piept cu „Viruşii Verzi”
Târgu-Mureş: FCM va da piept cu „Viruşii Verzi”

Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş va juca împotriva formaţiei de Liga a 3-a Sănătatea Cluj în faza a V-a a Cupei României. Astfel, „oranj-albaştrii” vor da piept cu cea mai spectaculoasă echipă semi-amatoare a competiţiei, care în sezonul precedent a eliminat UTA Arad, iar în urmă cu două săptămâni a eliminat-o pe Universitatea Cluj.

Meciul va avea loc miercuri la Cluj, de la o oră care va fi stabilită. Dacă se vor califica mai departe în şaisprezecimi, mureşenii vor întâlni unul din granzii primei divizii, la Târgu-Mureş, pentru a doua oară consecutiv. Anul trecut, FCM a fost eliminată din Cupă de Dinamo Bucureşti.

Suporterii care doresc să fie la curent cu noutăţile despre echipă pot accesa adresa oficială www.fcm-tirgumures.ro, pagina de internet fiind în curs de reeditare după cum ne-a anunţat Vlad Amariei, responsabilul de relaţii publice al clubului. În plus, a fost creat pentru noul sezon şi un blog special al suporterilor la adresa www.suporterfcm.blogspot.com. Aici mureşenii pot contacta liderii galeriei sau responsabilii de organizare a partidelor.

“Vrem să dezvoltăm cea mai frumoasă galerie din România. Cei care doresc să se alăture pot lua legătura cu liderul galeriei, Alex Olaru”, ne-a declarat Florin Fişcă, redactor al blogului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite