Târgu-Mureş: UPDATE/ Victorie pentru FC Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: UPDATE/ Victorie pentru FC Municipal
Târgu-Mureş: UPDATE/ Victorie pentru FC Municipal

Formaţia mureşeană FC Municipal Târgu-Mureş s-a impus astăzi cu 2-1 în faţa echipei FC Baia Mare, într-o partidă din etapa a V-a a seriei Vest din Liga secundă de fotbal.

Sportivii târgumureşeni s-au impus astăzi cu scorul de 2-1 în deplasare, în faţa celor de la FC Baia Mare. Golurile au fost marcate de Petrică Negrea în minutul 90, pentru gazde, respectiv, de Alin Bitiş în minutul 55 şi Cosmin Vancea în minutul 61 pentru FC Municipal Târgu-Mureş. Pe lângă cele două reuşite, târgumureşenii au avut mai multe oportunităţi de a înscrie, printre care şi o bară.

De notat că meciul a început cu o întârziere de 15 minute faţă de ora oficială de joc din cauză ca unul din medicii gazdelor nu ajunsese la teren. Antrenorul Cosmin Bodea i-a folosit în acest meci pe jucâtorii Stetca- Maghici, Bălău (46-Vartic), Gongolea, Szilagy (57-Vancea)- Lupuţ (72-Gheju)- St. Pop, Bitiş, Stere, Sfârlea- Luca.

Echipa gazdelor a fost formată din Bota- Han, Hotico, Somcherechi, Rednic- Bichiri, Drule (60-Iatu), Negrea, Vanca (46-Ernszt)- Achim (46-Ciobai) şi Peres, fiind antrenată de Florin Fabian.

În urma rezultatelor înregistrate până acum în etapa a V-a, FC Municipal se află pe locul 3 în clasament, acumulând 11 puncte, cu 2 mai puţin decât primele două clasate, UTA şi "U" Cluj.

FC Municipal Târgu- Mureş va întâlni în runda viitoare, sâmbătă, 19 septembrie, pe teren propriu, pe FC Bihor.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite