Eşec usturător pentru Tigri în al doilea meci de play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii se întorc învinşi de la Cluj
Mureşenii se întorc învinşi de la Cluj

BC Mureş Târgu-Mureş nu a mai putut repeta performanţa din primul meci de play-off jucat la Cluj (când băieţii au pierdut doar la două puncte diferenţă), contra celor de la U Mobitelco, eşuând lamentabil în faţa campioanei, scor 75-58. Scorul este 2-0, la general, pentru Uişti, contestaţia depusă de oficialii mureşeni după primul meci fiind neinspirată.

Meciul nu a avut, practic, istoric, clujenii aflându-se la timonă din primul până-n ultimul minut. BC Mureş a părut o echipă obosită, lipsită de ambiţie şi de forţa necesară pentru a răpune o echipă U Cluj foarte în formă şi determinată să răzbune evoluţia mai puţin reuşită din primul meci contra mureşenilor, încheiat cu o victorie la limită.

În plus, contestaţia depusă de mureşeni după jocul de miercuri, conform căreia clujenii ar fi jucat cu cinci străini pe teren, a fost respinsă din lipsă de temei. Situaţia nu e deloc roz pentru BC Mureş, care va avea obligaţia de a câştiga ambele meciuri de la Târgu-Mureş, de săptămâna viitoare (18 şi 19 aprilie) pentru a continua lupta în campionat, iar dacă o va face, se va ajunge la meciul decisiv pentru calificarea în Final Four. Meciul 5, dacă se va disputa, va avea loc în 22 aprilie, la Cluj, în sala Horia Demian.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite