Eșec în meciul cu ICIM Arad pentru fetele de la Nova Vita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut aseară, pe teren propriu, cu 30-79 (4-21, 5-21, 15-17, 6-20)  în faţa lui BC ICIM Arad, într-o partidă din etapa a IV-a a Diviziei A de baschet feminin.

Practic, meciul nu a avut istoric. Total deconcentrate de la joc, fără agresivitate şi potenţă fizică, târgumureşencele le-au dat ocazia oaspetelor să se impună foarte clar într-o confruntare care, în sezonul trecut, reprezenta bătălia pentru medalia de bronz.

Gazdele au avut o primă repriză catastrofală, au greşit foarte mult atât în atac, cât şi în apărare, şi nu au respectat sarcinile şi indicaţiile venite de la noul antrenor principal, Ionel Brustur. Procentajul la aruncările de două puncte a rămas acelaşi ca la Satu Mare, 29%, dar, în plus, cel al încercărilor de 3 puncte de-abia ajunge la 5%.

Nu-i mai puţin adevărat că arădencele, mai valoroase, mai experimentate şi cu relaţii mai bine închegate, au demonstrat o adevărată lecţie de baschet colectiv, arătând că se bat şi în acest an pentru titlu.

Pentru Nova Vita au evoluat: Hilliard (14 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă), Johnson (6 puncte, 7 recuperări), Alaiba (3 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă), Adams (3 puncte, 3 recuperări), Mihai (2 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive), Walker (2 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă), Mackey (2 recuperări) şi Riggs (o recuperare).

Pentru fetele de la Nova Vita urmează o nouă confruntare  dificilă. În cadrul rundei a V-a, Nova Vita, deţinătoarea „lanternei roşii” în momentul de faţă, va întâlni duminică,de la ora 12.00, în Sala Forex din Braşov, formaţia gazdă Olimpia, aflată pe locul 6 în clasament.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite