Eşec al naţionalei României la Campionatul European de Futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşeanul Csoma Alpar a adus egalarea pe tabelă, dar a fost insuficient. Croaţia, ţara gazdă, a bătut cu 2-1 naţionala noastră în primul mci al Campionatului European de Futsal.

"Tricolorii" s-au descurcat excelent în prima repriză, reuşind să domine partida şi să-i pună mari probleme portarului Jukici. În ciuda cursului jocului, croaţii au deschis scorul în al treilea minut al reprizei a doua prin Marinovici.

Alpar ne-a readus în joc cu reuşit din minutul 30, dar ne-am bucurat de gol numai 5 minute, cînd Grcici a găsit un spaţiu incredibil prin care a strecurat mingea la colţul scurt al porţii apărate de Iancu. Ultimele cinci minute le-am jucat cu cinci jucători de cîmp, Lupu luând locul portarului la fazele de atac.

Un total de şase jucători din lotul formaţiei City’us sunt convocaţi de antrenorul Sito Rivera, pentru Campionatul European. Este vorba de Florin Matei, Robert Lupu, Mimi Stoica, Florin Ignat, Răzvan Radu şi Csoma Alpar.

Pentru a se califica în sferturi, România trebuie să termine pe primele două locuri din grupă. Următorul meci va avea loc joi, cînd "tricolorii" vor evolua în faţa Cehiei. Pentru a-şi asigura prezenţa în faza eliminatorie, România trebuie să învingă la cel puţin două goluri.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite