Emalkay, Zdob și Zdub, Horace Dan D și Gojira electrizează Mureșul la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zdob și Zdub vor interpreta la Peninsula piese de pe noul lor album
Zdob și Zdub vor interpreta la Peninsula piese de pe noul lor album

Peninsula va fi în acest an festivalul tuturor gusturilor, deoarece oferta muzicală va include și dubstep, hardcore moldovenesc sau blues şi rockabilly. Practic, între 23 şi 26 august, în vecinătatea Complexului Weekend din Târgu-Mureş, toţi peninsularii vor avea parte de propriul “concert al verii”.

Pe lângă numele mari anunțate deja, precum ATB, Children of Bodom, Netsky sau Șuie Paparude, la Peninsula vor urca pe scenă și Emalkay, Zdob și Zdub, Horace Dan D sau Gojira, alături de mulți alți artiști de renume. După succesul de anul trecut a lui Borgore, organizatorii festivalului au ales să invite un artist din Marea Britanie, şi anume pe inimitabilul producător din Birmingham, Emalkay. Cine doreşte să se convingă singur că DJ-ul britanic merită toată lauda are ocazia să o facă participând la concertul din noaptea dintre 24 şi 25 august, de la Terasă. O supriză de proporţii o va reprezenta noul album semnat Zdob şi Zdub, „Basta Mafia!”, ale cărui piese vor fi interpretate de rockerii moldoveni pe 23 august, la scena mare a Peninsulei.

Oferta muzicii electronice include anul acesta şi un set a lui Val LAVILLE (Vali BĂRBULESCU), acesta urmânde să mixeze live pe 24 august. În aceeaşi zi va mixa şi Horace Dan D al cărui nume evocă multe sentimente în rândul fanilor muzicii electronice care fie au dansat pe mixurile lui, fie s-au distrat până în zori de zi la unul din evenimentele electro de succes, deschizătoare de drumuri, pe care DJ-ul le-a organizat în România.

Pe 25 august petrecerea continuă cu duo-ul Gojira şi Planet H, care vor demonstra compatibilitatea sănătoasă pe care au dobândit-o în studio şi vor purta publicul prin lumea lor muzicală formată din ritmuri de drum and bass, techno, breakbeat, dubstep, IDM şi trip hop.
În ultima zi de Peninsula 2012 muzica electronică din România va fi reprezentată de DJ Optick al cărui sound, aşa cum spune artistul, este "friendly" pentru radio şi rupe orice ring de dans. Biletele la Peninsula costă 100 de lei pentru întreg festivalul, până în data de 1 august, în timp ce un bilet pentru o zi la festival va putea fi cumpărat, tot până la începutul lunii viitoare, cu 40 de lei.

Trupa de underground Travka cântă de 10 ani şi a reuşit să cucerească nenumărate premii, să lanseze două albume şi să facă istorie: cel de al doilea material discografic , „Vreau să simt Praga” a fost lansat, gratuit, pe internet în 2007. Băieţii vin la Peninsula 2012 pe 24 august!
Un costum de calitate de la croitor, pâine proaspătă de la brutărie şi rockabilly de la Mystery Gang! – acesta e motto-ul trupei de rockabilly înfiinţată în 1998. Cu peste 1600 de concerte la activ, formaţia din Ungaria a demonstrat că ştie reţeta succesului, iar la Peninsula va aduce piesele de pe noul album în concertul din data de 24 august.

 
O porţie delicioasă de blues vor primi peninsularii pe 26 august, din partea lui Marcian Petrescu – cotat drept cel mai bun muzician de blues din România – şi Trenul de Noapte. Trupa a pregătit pentru Peninsula un show exploziv în care va îmbina blues-ul cu elemente de rock, country, funk şi latino. Cu ocazia acestui concert vor prezenta şi noul album "desCÂNTECE DE BLUES".
 
Printre artiştii care vor concerta între 23 şi 26 august la Festivalul Peninsula se numără Children of Bodom, New Model Army, Netsky, Dirtyphonics, ATB, Babylon Circus şi N.O.H.A.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite