Târgu-Mureş:Muzică electronică pentru orfelinatul Sf. Elisabeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Muzică electronică pentru orfelinatul Sf. Elisabeta
Târgu-Mureş:Muzică electronică pentru orfelinatul Sf. Elisabeta

Petrecerea electro de sâmbătă va avea un scop nobil. Banii încasaţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi la achiziţionarea de dicţionare şi cărţi pentru copii.

Sezonul petrecerilor cu muzică electronică Downsound reîncepe sâmbătă, de la ora 22.00. Cei mai cunoscuţi DJ din oraşul nostru vor mixa piese de drum & bass, dubstep şi break beat în localul Downtown, situat în centrul Târgu-Mureşului. Scopul petrecerii va fi unul cu totul special, banii proveniţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi Asociaţiei Sfânta Elisabeta prin fundaţia Rotaract Mureş, pentru achiziţionarea de cărţi pentru copii şi dicţionare în limba română şi maghiară.

„Încercăm să ajutăm orfelinatul respectiv prin intermediul petrecerii de sâmbătă. Muzica înseamnă mai mult decât un element care asigură distracţia, deoarece poate aduna oamenii şi îi poate responsabiliza. Noi vrem să oferim ceva societăţii, astfel că toţi mureşenii care se vor distra pe ritmurile mixate de noi, îi vor ajuta pe copiii de la Sfânta Elisabeta”, ne-a declarat Janosi Zsolt(DJ Lejoix n.r.), unul dintre organizatorii evenimentului. Vor urca pe rând la platane Sauce şi Koyr, Lejoix şi A-tesz, iar seara va fi încheiată cu piesele drum & bass mixate de Addo şi Dan Bazix, care vor oferi celor prezenţi un show pe cinste până la primele ore ale dimineţii.

Mureşenii aşteptaţi în număr mare
Un bilet la evenimentul muzical de caritate va costa numai 5 lei, astfel că organizatorii aşteaptă câteva sute de petrecăreţi în clubul din centrul oraşului. „Scopul petrecerii este unul nobil şi nu poate decât să ne bucure că se organizează astfel de manifestări în oraşul nostru. Din banii obţinuţi în urma vânzării biletelor, vom cumpăra cărţi pentru cei aproximativ 40 de copii aflaţi în grija orfelinatului”, ne-a declarat Gal Sandor, de la fundaţia Rotaract Mureş, cea care se ocupă de ajutorarea Asociaţiei Sfânta Elisabeta.

Puteţi dona cărţi la intrare
Mureşenii care doresc să doneze cărţi pentru copii, o pot face chiar la intrarea în clubul Downtown. În cazul în care aceştia vor dona trei cărţi(dicţionare, volume de poveşti sau basme n.r.), intrarea la petrecere va fi gratuită. În plus, organizatorii petrecerii au pregătit oferte speciale la băuturi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite