Elev din Sighișoara reținut după ce și-a atacat un coleg cu o sabie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Sighișoara au avut de-a face ieri cu un caz mai puțin obișnuit, la Grupul Școlar Agricol din localitate.

Un elev a fost reținut de polițiști după ce a încercat să atace un coleg cu o sabie, pe care o adusese la școală. Fiind întrebat despre scandalul pe care l-a provocat, acesta a recunoscut că a avut o altercaţie cu un coleg şi că a avut asupra sa o sabie pe care intenţiona să o folosească.

Elevii implicați au fost conduși la sediul Poliţiei Sighişoara, pentru a fi astfel continuate cercetările. Elevul scandalagiu se face vinovat de comiterea infracţiunii de port de armă și periclitarea integrității fizice a  colegului său. ”

Portul fără drept a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, casteletului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, reprezintă o infracțiune foarte gravă. Dosarul cu actele de constatare urmează a fi înregistrat la Poliţia Sighişoara, urmând a se continua cercetarile asupra celui în cauză”, ne-a declarat Daniel Manea, ofițer de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmerie Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite