Egal în ultimele secunde în România-Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România termină la egalitate cu vicecampioana Europei
România termină la egalitate cu vicecampioana Europei

România şi Portugalia au încheiat la egalitate, 1-1, în primul joc amical, disputat aseara în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. În această seară, de la ora 20.00, se joacă cea de-a doua partidă amicală dintre cele două naţionale, iar intrarea va fi liberă!

Un meci spectaculos, cu numeroase faze de poartă, cu o echipă a României care a oferit o replică excelentă vicecampioanei europene. Golurile au venit în ultimele 60 de secunde ale meciului. Mai întâi, Paulinho a profitat de jocul 5-0 al României şi a înscris cu un lob, pentru ca Matei să aducă egalarea cu 20 de secunde înainte de final, cu un şut la colţul scurt.

A fost un meci în care apărările au fost la înălţime, iar portarii au scos tot. Klein, respectiv Andre Sousa  şi Vitor Hugo au prins o zi excelentă şi au păstrat porţile intacte. În prima repriză, Matei, Gherman şi Lupu au trecut pe lângă deschiderea scorului, iar Arnaldo, căpitanul oaspeţilor l-a încercat pe Klein cu un lob.

Repriza secundă a fost mult mai intensă. Queiros trage în bară în minutul 21. Lupu ratează şi el o bună ocazie, şutul lui Fabio Aguiar este scos de la rădăcina barei de Klein. Au urmat 3 ocazii ale lui Ignat, de fiecare dată blocat de defensiva lusitană.


În ultimele 3 minute ale jocului, Sito Rivera forţează victoria, îl scoate pe Klein şi joacă în sistemul 5-0, cu Lupu pe post de portar. La singura greşeală din meci, căpitanul echipei noastre pierde o minge în tuşă, portughezii execută repede, iar Paulinho înscrie cu un lob în poarta goală: 0-1.

România nu cedează, iar după mai multe pase, Stoica trimite în centru, Gherman nu ajunge la minge dar, Matei, pe fază, înscrie la colţul scurt: 1-1.


Un rezultat excelent în faţa vicecampioanei Europei, un egal care ne dă speranţe pentru turneul de calificare din februarie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite