Târgu-Mureş: Proteste zadarnice la sediul E.ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Proteste zadarnice la sediul E.ON Gaz
Târgu-Mureş: Proteste zadarnice la sediul E.ON Gaz

Sediul E.ON Gaz  Dinstribuţie din Târgu-Mureş a fost pichetat astăzi de locatarii blocului E 24 din Zalău, ce au cerut despăgubiri companieie pentru pagubele suferite în urmă cu doi ani. Reprezentanţii E.ON au refuzat dialogul pe motiv că n-au ştiut de pichetare.

Locatarii blocului E 24 din Zalău care a explodat în urmă cu doi din în urma unei acumulări de gaze au pichetat zadarnic astăzi sediul E.ON Gaz Târgu-Mureş. Reprezentanţii instituţiei spus că managementul companieie nu a ştiut de intenţia protestatarilor.

„În ceea ce priveşte solicitarea persoanelor afectate de a avea astăzi, 14 septembrie  o întâlnire cu managementul companiei E.ON Gaz Distribuţie la sediul companei din Târgu Mureş, dorim să precizăm că managementul companiei nu a fost anunţat de a această intenţie şi s-a aflat în imposibilitatea de a da curs acestei solicitări din moment ce acesta era convocat la Bucureşti pentru întrunirea Consiliului de Administraţie al E.ON Gaz Distribuţie“, se arată într-un comunicat remis de E.ON Gaz.

În sursa citată se mai precizează că E.ON Gaz Distribuţie a accordat după producerea incidentului un ajutor material familiilor afectate, în valoare de 1,267 milioane RON.

Locatarii sunt însă nemulţumiţi de sumele primite, deoarece nu au fost suficiente pentru achiziţionarea unei noi locuinţe. Protestatarii vor ca E.ON Gaz Distribuţie să le construiască un nou bloc de apartamente.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite