După Dej, urmează Câmpia Turzii! Vezi cu cine va juca FCM în Cupa României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou adversar clujean în Cupa României pentru FCM
Un nou adversar clujean în Cupa României pentru FCM

După ce a trecut, în deplasare, de Unirea Dej, mureșenii vor avea de depășit un nou hop din județul Cluj în Cupa României, pentru a întâlni un adversar de primă ligă în turul următor.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit partidele din turul V al Cupei României-Timişoreana. FC Municipal Târgu-Mureş o va întâlni pe Seso Câmpia Turzii. Partida se va disputa marţi, 11 septembrie, de la ora 16.30, în deplasare, pe terenul formaţiei de Liga a III-a.

În cazul în care va obţine calificarea în runda următoare, FCM Târgu-Mureş va întâlni o formaţie de primă ligă, pe teren propriu.

Echipa mureșeană a ajuns în turul V al Cupei României Timişoreana, după victoria cu 1-0 în faţa unei alte formații de ligă a III-a din județul Cluj, Unirea Dej. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Kinczel, în minutul 6, reluare cu capul din careul mic, în urma centrării trimise de Szilagyi. Atunci, antrenorul principal Daniel Isăilă a folosit următoarea echipă:

Caparco - Vagner, E. Nicu, Deaconescu (70-Pascariu), Szilagyi - Şaim (55-Pădureţu), Hanca, Dîlbea, Bunea - Kinczel (88-Huiban), Apostu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite