Două tinere din Târnăveni prinse după ce-au furat capace de canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerele au fost prinse imediat după comiterea furtului
Tinerele au fost prinse imediat după comiterea furtului

În această perioadă s-au înmulțit furturile de metal în întreg județul. Sărăcia îi duce pe mulți localnici către comiterea acestui tip de infracțiuni, în condițiile în care obiectele de metal pot fi ușor valorificate la un centru specializat.

În urmă cu câteva zile, jandarmii din Târnăveni au prins în zona Pieței Avram Iancu două fete, de 21 și 23 de ani, care aveau asupra lor două capace de canal furate. Asupra lor a fost găsit, într-un sac de rafie, un capac de canal, iar la domiciliul acestora, în spatele casei, a fost găsit încă un capac de canal furat.

În cauză, dosarul cu actele de constatare a fost înregistrat de Poliţia Târnăveni, urmând a fi efectuate cercetări asupra celor două suspecte de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, aliniatul 1 şi articolul 209, literele „a”, „e”, „g” din Codul Penal.

Jandarmii vor colabora cu polițiștii pentru a reține autorii acestor genuri de furturi și în perioada următoare. Patrulele mixte, formate din jandarmi și agenți de Poliție, vor fi prezente în principalele zone din orașele mureșene.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite