Târgu-Mureş: Două noi cazuri de gripă nouă în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Două noi cazuri de gripă nouă în judeţ
Târgu-Mureş: Două noi cazuri de gripă nouă în judeţ

În acest week-end au fost confirmate alte două cazuri de îmbolnăviri de gripă nouă. Persoanele infectate cu virusul A/H1N1 sunt o mamă şi fiica acesteia din Sighişoara. Numărul cazurilor depistate în judeţ a ajuns la 20.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, alte două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1] au fost confirmate în acest weekend în judeţ. Cele două persoane infectate, mama şi fiică, sunt din Sighişoara şi au intrat în contact direct cu o persoană infectată deja.

 "Cele două cazuri sunt în prezent izolate la domiciliu, sub tratament", a spus dr. Ovidiu Fărcaş, director coordonator adjunct al DSP Mureş.

Numărul bolnavilor de gripă nouă a ajuns în judeţul Mureş la 20 de persoane, dintre care cinci sunt în prezent sub tratament. Astăzi cursurile de la  Colegiului Economic "Transilvania" au fost suspendate după ce săptămâna trecută un profesor al liceului a fost infectat cu virusul A/H1N1.

Până în momentul de faţă la acest liceu nu s-au mai constatat alte cazuri de îmbolnăvire, cursurile urmând să se reia de mâine.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite