Dorin Florea regretă că lui Csegzi Sandor i s-a respins candidatura la Camera Deputaților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Târgu-Mureșului, Dorin Florea
Primarul Târgu-Mureșului, Dorin Florea

Primarul Târgu-Mureșului, Dorin Florea, s-a arătat deranjat de faptul că Csegzi Sandor, fost viceprimar și consilierul său personal, nu va candida la alegerile din 9 decembrie.

Biroul Electoral Mureș i-a respins candidatura lui Csegzi Sandor, pe motiv că nu a depus listele cu semnături în patru exemplare. Apelul acestuia a fost respins, astfel că el nu va mai candida la alegerile palramentare de luna viitoare.

Regret că s-a ajuns la acest deznodământ, în ceea ce-l priveşte pe Csegzi Sandor. Cetăţenii trebuie să înţeleagă „zelul şi hărnicia” cu care a fost contestată această candidatură, iar „deşteptăciunea, eficienţa şi apărarea intereselor cetăţenilor” asumate de unii candidaţi rămân simple sloganuri de campanie. Adevăratele probleme ale oraşului – autostrăzile, drumul ocolitor, Aeroportul şi altele menite a crea un Târgu-Mureş mai puternic, ar fi trebuit rezolvate când au avut toate frâiele în mână. Acum, sunt simple declaraţii electorale”, spune primarul Târgu-Mureșului.

Florea e de părere că Csegzi Sandor s-ar fi implicat în rezolvarea problemelor orașului ”cu pasiune şi în cunoştinţă de cauză, punând interesele urbei mai presus de cele personale şi de grup”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite