Doi jucători de la BC Mureş vor părăsi în iarnă echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titus Nicoară în duel cu Eddy Barlow (foto: bcmures.ro)
Titus Nicoară în duel cu Eddy Barlow (foto: bcmures.ro)

După înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 83 la 81, conducătorii celor de la BC Mureş anunţă o remaniere a lotului în pauza competiţională.

Déri Csaba, antrenor: „Sunt foarte dezamăgit de rezultat. Am făcut aceeaşi greşeală tactică a treia oară în acest sezon, la repunerea adversarilor în ultimele secunde. Deşi fiecare a primit instrucţiuni precise la time-out, nu reuşim să blocăm omul, acum Forte şi Dumitru au întârziat a mingea repusă de medieşeni. Totuşi cred că suntem pe un drum bun, în retur putem să eliminăm greşelile. Simt o oboseală psihică la echipă”.


Preşedintele clubului, Iosif Szalkay, anunţă că unii jucători vor pleca în iarnă de la echipă: „Suntem cu salarille la zi, am satisfăcut toate pretenţiile jucătorilor, care au jucat azi pe o primă consistentă. Cu toate acestea, la cele mai importante două meciuri nu au dat randamentul pe care-l aşteptam. Nu au înţeles că banii de la sponsori vin în funcţie de performanţă, iar dacă nu vin, vom fi nevoiţi să diminuăm salariile. După meciul de la Braşov vom trage o linie, vom face o analiză, dar vă spun încă de pe acum, că cel puţin doi jucători nu vor reveni la echipă pentru retur

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite