Distracţie şi frumuseţe la Zilele Reghinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pepe, Hara, Antract, Nightlosers sau Demjen Ferencz vor încinge atmosfera în „Oraşul viorilor”. În cadrul Zilelor oraşului va fi aleasă şi cea mai frumoasă fată din oraş, aceasta urmând să petreacă un sejur la Paris.

A început numărătoarea inversă pentru Zilele Reghinului. Mâine, micuţul oraş mureşean va intra în sărbătoare, cu ocazia ediţiei a zecea a manifestării. Pe scena amplasată în inima oraşului vor urca pe scenă Pepe, Hara, Antract, Nightlosers sau Demjen Ferencz, care vor incinge atmosfera pe parcursul celor trei zile ale „Oraşului viorilor”. În plus, peste 30 de artişti reghineni vor urca pe scenă pentru a sărbători împreună cu miile de localnici aşteptaţi la concerte, un deceniu de Zile ale oraşului. Nu doar tinerii se vor distra în weekend la Reghin. Tradiţiile româneşti vor fi la loc de cinste, mai ales că mâine, de la ora 18.00, manifestările din cadrul Zilelor oraşului vor debuta cu o paradă a portului popular. Mai mult decât atât, cei ce iubesc muzica populară vor avea parte de peste 50 de concerte susţinute de artişti cunoscuţi precum Ionuţ Fulea, Ciprian Istrate sau Traian Ilea, acesta din urmă fiind aşteptat cu hitul deja consacrat „Puşca şi cureaua lată”.

Regina Reghinului merge la Paris

În cadrul Zilelor Reghinului va avea loc şi concursul de frumuseţe la finalul căruia va fi desemnată cea mai frumoasă fată din oraş. Câştigătoarea va beneficia de un sejur la Paris, premii în banii şi produse de înfrumuseţare. Decernarea premiilor va avea loc duminică pe scena din centrul municipiului şi va fi urmată de recitalurile susţinute de Florin Vos şi Pepe. Evident, ca orice serbare care se respectă, Zilele Reghinene se vor încheia cu un grandios foc de artificii în chiar inima oraşului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite