Distracție garantată! Micutzu face show de comedie la Saga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureșenii sunt așteptați în această seară la show-ul de stand-up comedy al lui Micutzu, unul dintre cei mai buni umoriști din România.

Cosmin Nedelcu, pe numele lui de scenă, Micutzu, activează în prezent în localuri cunoscute pentru show-urile umoristice, precum Club 99, Cafe Deko, Teatrul Metropolist, fiind prezent în show-urile organizate în cadrul turneului Stand up in the city. Micutzu’ declară că sursa inspiraţiei lui sunt lucrurile care i se întamplă în fiecare zi, sau în formularea plină de modestie a actorului: “Eu trăiesc şi inspiraţia se pogoară asupra mea”. Micutzu’ se foloseşte foarte mult de improvizaţie, motiv pentru care multe dintre materialele lui sunt inspirate chiar de publicul care vine să-i asculte glumele: “În general, glumele pe care le fac sunt improvizate pe scenă. Sunt personaje care vin în sala de spectacol şi eu ii vad şi de acolo vine improvizaţia”.

Începând cu ora 21.00, focșăneanul va provoca valuri de râs în localul mureșean situat pe Strada Bernady Gyorgy numărul 2 (vis a vis de Casa Bernady). Biletele costă 15 lei, iar rezervări de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0757 342.700.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite